Teknologi

  1. Kaluwihan reaksi siji karo Silicon Carbide

Reaksi Lace Silicon Carbide (RBSC, utawa SiSiC) produk kurban resistance atose / abrasion nemen lan kimia stabilitas pinunjul ing lingkungan agresif. Silicon Carbide minangka materi tiron sing pameran ciri kinerja dhuwur kalebu:

resistance kimia banget.

Kekuwatan saka RBSC meh 50% luwih saka sing paling nitride siji carbides Silicon. RBSC punika banget resistance karat lan antioxidation Keramik .. Iku bisa kawangun menyang macem-macem desulpurization nozzle (FGD).

banget nyandhang lan resistance impact .

Iku payoning abrasion ukuran gedhe teknologi Keramik tahan. RBSiC duwe atose dhuwur nyedhak sing mirah. Dirancang dienggo ing aplikasi kanggo manéka gedhe ing ngendi gelar refractory silikon karbida sing mameraken nyandhang abrasive utawa karusakan saka impact saka partikel gedhe. Tahan kanggo impingement langsung saka partikel cahya uga impact lan ngusapake abrasion saka barang padhet heavy ngemot slurries. Sampeyan bisa kawangun menyang macem-macem manéka, kalebu conthong lan kantong manéka, uga bagéyan dirancang liyane Komplek dirancang kanggo peralatan melu ing Processing saka bahan mentahan.

banget kejut termal resistance.

Reaksi siji Silicon komponen carbide nyedhiyani resistance kejut termal pinunjul nanging kados keramik tradisional, padha uga gabungan Kapadhetan kurang karo kekuatan mechanical dhuwur.

kekuatan High (hasil kekuatan ing suhu).

Reaksi siji Silicon carbide nahan paling mechanical kekuatan ing suhuné munggah pangkat lan pameran banget kurang saka tingkat penjilat, nggawe pilihan pisanan kanggo aplikasi mbukak-prewangan ing 1300ºC sawetara kanggo 1650ºC (2400ºC kanggo 3000ºF).

  1. Technical Data-sheet

Technical lembar data

unit

SiSiC (RBSiC)

NbSiC

ReSiC

sintered SiC

Reaksi Lace Silicon Carbide

Nitride Lace Silicon Carbide

Recrystallized Silicon Carbide

Sintered Silicon Carbide

Akeh Kapadhetan

(g.cm 3)

≧ 3.02

2.75-2.85

2.65 ~ 2.75

2,8

SiC

(%)

83,66

≧ 75

≧ 99

90

Si3N4

(%)

0

≧ 23

0

0

Si

(%)

15,65

0

0

9

Open porosity

(%)

<0,5

10 ~ 12

15-18

7 ~ 8

mlengkung kekuatan

MPa / 20 ℃

250

160 ~ 180

80-100

500

MPa / 1200 ℃

280

170 ~ 180

90-110

550

Pengaturan kelenturan

GPA / 20 ℃

330

580

300

200

GPA / 1200 ℃

300

~

~

~

termal doyo

W / (m * k)

45 (1200 ℃)

19.6 (1200 ℃)

36.6 (1200 ℃)

13,5 ~ 14,5 (1000 ℃)

Confficient saka termal expansion

K 1 * 10 ˉ6

4.5

4.7

4,69

3

ukuran atose Mons '(rigidity)

 

9,5

~

~

~

Max-apa temparature

1380

1450

1620 (oxid)

1300

  1. Industry Case  Kanggo Reaksi Lace Silicon Carbide:

Power Generation, Mining, Kimia, Petrochemical, kiln, industri Manufaktur Machinery, Minerals & Metallurgy lan ing.

dsfdsf

sdfdsf

Nanging, kados logam lan wesi sing, ana kritéria kinerja industri standar kanggo Silicon carbide. Karo sawetara saka sudhut anggota, kepadatan, Techniques Manufaktur lan pengalaman perusahaan, Silicon komponen carbide bisa beda-beda drastis ing konsistensi, uga mechanical lan kimia. Sampéyan saka supplier nemtokake tingkat lan kualitas bahan sing nampa.


WhatsApp Online Chat !