Прецизност производство и комуникација

Ние ги извршуваат казната соработка со клиентите во развој на производи, масовно производство и логистика и поддршка. Ние, исто така, се обрне внимание на комуникацијата на клиентите по-продажба на планот.

ZPC компанија е сопственик на најдобрите технички тим, кои имаат способност да се произведуваат високо-прецизна реакција врзани силициум карбид производи и производство на калапи. ZPC фабриката воведува прецизност производство и тестирање на опрема да се проширува неговата способност.

8eb73492


WhatsApp Online Chat !