Precision Production & Komunikim

Ne ndjekim bashkëpunim të mirë me klientët në zhvillimin e produkteve, prodhimit në masë dhe logjistikën dhe mbështetjen e. Ne gjithashtu i kushtoj vëmendje për komunikimin e klientit 'pas-shitjes plan.

Kompania ZPC zotëron një ekip më të mirë teknike, të cilat kanë aftësinë për të prodhuar të lartë saktësi reagimit-lidhura karabit produkteve të silikonit dhe moulds prodhimit. Fabrika ZPC prezanton prodhimit saktësi dhe testimin e pajisjeve të zgjeron aftësinë e saj.

8eb73492


WhatsApp Online Chat !