bagian keramik SiC husus

Pondok Description:

Silicon Carbide for Irregular Wear Parts and Thrust Bearings The Silicon Carbide Ceramic tolerates a wide range of acids and alkalis. And with excellent performance of high strength, high hardness, high wear resistance, high temperature resistance, corrosion resistance. The different kinds of shapes of special parts are suitable for mining, petrochemical, metallurgical manufacturing, aerospace and nuclear industries, such as a specific environment. We can make any sizes provided according to ...


  • Port: Weifang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Silicon Carbide for Irregular Wear Parts and Thrust Bearings

    The Silicon Carbide Ceramic tolerates a wide range of acids and alkalis. And with excellent performance of high strength, high hardness, high wear resistance, high temperature resistance, corrosion resistance. The different kinds of shapes of special parts are suitable for mining, petrochemical, metallurgical manufacturing, aerospace and nuclear industries, such as a specific environment. We can make any sizes provided according to the customer request.

    Ngagem lalawanan, kakuatan suhu jeung lalawanan korosi nyieun Réaksi kabeungkeut SiC hiji bahan idéal pikeun komponén maké, kayaning screws, piring jeung impellers. Ogé bisa dipaké dina arah dorong anu bisa mawa beban pisan tinggi di cair beurat kacemar.

    Silicon Carbide SiC (SiSiC / RBSiC) Pitur:

    • Abrasion / lalawanan korosi
    • Alus ciri shock termal
    • oksidasi lalawanan Alus
    • kontrol dimensi hade wangun kompléks
    • konduktivitas termal tinggi
    • kinerja ningkat
    • hirup panjang antara ngagantian / rebuilds
    • Lalawanan ka korosi
    • Résistansi punjul mun teu ngagem
    • Kakuatan di suhu luhur nepi ka 1380 ° C

    Silicon carbide lined steel pipe

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    1 Large size cone liner and spigot

     

    IMG_20190215_103851_副本SiC pipe lining


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !