Quality produk

Test kualitas

 

 

Produk sareng kinerja pangalusna bakal ditawarkeun. aranjeunna némbongkeun pilihan paling biaya-mujarab pikeun konsumén. kualitas luhur jeung harga kalapa produk bisa ukur dihontal ku prosés kualitas tingkat tinggi. Aranjeunna nepikeun kinerja alus usaha urang. Ieu bakal oge operasi kalawan rencana ati sarta manajemén nu bakal kahontal. 

skéma nyadiakeun
Numutkeun pedaran anjeun ngeunaan masalah exicting, insinyur husus kami tina R & D Dept. bakal parios tur bales migunakeun  the solving scheme soon.
Hambalan 1: Hubungi wawakil jualan urang jeung ngabejaan sacara rinci.
Hambalan 2: Masalah analisa. Gambar atawa video bisa jadi diperlukeun.
Hambalan 3: Waler jeung skéma ngarengsekeun cocog pikeun pilihan Anjeun.

 

prosés urutan
panalungtikan Ngawartosan kami tina specs (bahan, kuantitas, tujuan, modeu transportasi, jsb) ku email, telepon atawa pajeg
salinan A petik lengkep ti jalma jualan husus urang bakal ngahontal nu aya dina hiji poé berpungsi.
konfirmasi urutan Mun anjeun nampi nu petik atawa sampel (lamun perlu), mangga mastikeun urutan jeung ngirim urang kontrak.
produksi The jualan jalma bakal lulus rinci guna pabrik urang keur nyusun.
sampel konfirmasi Pikeun produk tina spesifikasi, urang bakal mastikeun sareng anjeun sanggeus sampel kahiji réngsé.
Kuantitas Control & Packing Produk bakal ngaliwat prosedur test ketat kami lajeng jadi ngarangkep jeung ngantosan pangiriman
pangiriman Urang bakal mastikeun sareng anjeun deui keur modeu transportasi, consignee sareng inpo nu sejenna. lajeng, urang didaptarkeun 

sarta ngahontal dina sistem pangiriman urang.

nyukcruk logistik The jualan jalma bakal nawarkeun Anjeun inpo real-time dina logistik pikeun tracking Anjeun.
Sanggeus-diobral Service Saatos Anjeun nampa produk urang, urang bakal tetep di kabaran sareng anjeun pikeun layanan sanggeus-diobral urang.

WhatsApp Online Chat !