Precision Produksi & Komunikasi

Urang ngudag gawé babarengan rupa jeung konsumén dina ngembangkeun produk, produksi masal & logistik tur ngarojong. Urang ogé nengetan komunikasi customer 'rencana sanggeus-diobral.

parusahaan ZPC owns hiji tim téknis pangalusna, nu miboga kamampuh pikeun ngahasilkeun-precision tinggi produk carbide silikon réaksi-kabeungkeut na molds produksi. pabrik ZPC nawarkeun produksi precision jeung alat nguji ka expands kamampuan na.

8eb73492


WhatsApp Online Chat !