Tentang Kami

Shandong ZhongPeng Special keramik Co., Ltd. (ZPC) nyaéta parusahaan profésional dina aktipitas produksi, R & D na jualan di-kinerja tinggi produk silikon carbide, RBSiC / SiSiC (Réaksi kabeungkeut Silicon Carbide).  

Shandong ZhongPeng keramik Special CO., LTD diatur dina lahan dibeuli. pabrik urang nyertakeun wewengkon 60000 méter pasagi lokasina di Weifang, Shandong, Cina. Urang kudu gawé babarengan éndah jeung profesor universitas lokal anu ngajadikeun hiji ulikan ngeunaan komposit panas-tahan. ZhongPeng Company oge panalungtikan basa keur universitas lokal. brand utama 'ZPC'. Simkuring gaduh panalungtikan sarta pamekaran tim profésional kami pikeun ngaladénan customer.

Kalawan pangalaman produksi leuwih ti 10 taun ', tim téhnologis urang bisa nyadiakeun rarancang épék gambar 3D of nozzle sorangan jeung percobaan nguji semprot. produk urang boga struktur Téori rupa nu bisa mastikeun kinerja kalapa. produk urang anu comparable kana produk sarupa ti Jerman sarta Amérika Serikat.

1. Kilang kitu
dwa
Tés nozzle 6. semprot
esftisefesffesf
4. vakum Sintering tungku

WhatsApp Online Chat !