R & D-Produksi Development

Salaku produsén keramik silikon carbide réaksi-kabeungkeut kami nyadiakeun-kinerja tinggi solusi keramik silikon carbide.

Kami komitmen pikeun téhnik anyar jeung R & D produk silikon carbide réaksi-kabeungkeut anyar. produk anyar jeung bagian ngawangun husus jeung struktur teratur bisa ngaropéa dumasar pamundut husus Anjeun. 

safasdf


WhatsApp Online Chat !