RBSiC bata

Pondok Description:

Réaksi kabeungkeut Silicon Carbide pikeun henteu teratur ngagem Bagian na dorong arah The réaksi kabeungkeut Silicon Carbide tolerates rupa-rupa asam sarta alkalis. Tur kalawan kinerja unggulan kakuatan tinggi, teu karasa luhur, résistansi maké tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi korosi. Rupa béda tina wangun bagian husus anu cocog pikeun pertambangan, pétrokimia, manufaktur Metalurgi, aerospace sarta industri nuklir, kayaning lingkungan husus. Urang bisa nyieun ukuranana naon ...


  • Port: Weifang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Réaksi kabeungkeut Silicon Carbide for Irregular Wear Parts and Thrust Bearings

    The Réaksi kabeungkeut Silicon Carbide tolerates rupa-rupa asam sarta alkalis. Tur kalawan kinerja unggulan kakuatan tinggi, teu karasa luhur, résistansi maké tinggi, résistansi suhu luhur, résistansi korosi. Rupa béda tina wangun bagian husus anu cocog pikeun pertambangan, pétrokimia, manufaktur Metalurgi, aerospace sarta industri nuklir, kayaning lingkungan husus. Urang tiasa ngadamel sagala ukuran disadiakeun dumasar kana pamundut customer.

    Ngagem lalawanan, kakuatan suhu jeung lalawanan korosi nyieun Réaksi kabeungkeut SiC hiji bahan idéal pikeun komponén maké, kayaning screws, piring jeung impellers. Ogé bisa dipaké dina arah dorong anu bisa mawa beban pisan tinggi di cair beurat kacemar.

    Silicon Carbide SiC (SiSiC / RBSiC) Pitur:

    Abrasion / lalawanan korosi

    Alus ciri shock termal

    oksidasi lalawanan Alus

    kontrol dimensi hade wangun kompléks

    konduktivitas termal tinggi

    kinerja ningkat

    hirup panjang antara ngagantian / rebuilds

    Lalawanan ka korosi

    Résistansi punjul mun teu ngagem

    Kakuatan di suhu luhur nepi ka 1380 ° C


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !