RBSiC bata

Short Description:

Reaksi Bonded Silicon Carbide kanggo duwe aturan baku Wear Parts lan diusir Bearings The reaksi Lace Silicon Carbide tolerates sawetara saka sudhut asam lan alkali. Lan karo kinerja banget dhuwur kekuatan, atose dhuwur, dhuwur resistance nyandhang, dhuwur suhu resistance, resistance karat. Ing macem-macem jinis manéka bagéan khusus cocok kanggo mining, Petrochemical Manufaktur Metallurgical, aerospace lan industri nuklir, kayata lingkungan tartamtu. Kita bisa nggawe ukuran sembarang ...


  • Port: Weifang
  • Detail produk

    Tags Product

    Reaksi Lace Silicon Carbide for Irregular Wear Parts and Thrust Bearings

    Ing reaksi Lace Silicon Carbide tolerates sawetara saka sudhut asam lan alkali. Lan karo kinerja banget dhuwur kekuatan, atose dhuwur, dhuwur resistance nyandhang, dhuwur suhu resistance, resistance karat. Ing macem-macem jinis manéka bagéan khusus cocok kanggo mining, Petrochemical Manufaktur Metallurgical, aerospace lan industri nuklir, kayata lingkungan tartamtu. Kita bisa nggawe ukuran kasedhiya miturut request customer.

    Nyandhang resistance, kekuatan suhu dhuwur lan resistance karat nggawe Reaksi Lace SiC lan materi becik kanggo komponen nyandhang, kayata ngawut-awut, piring lan impellers. Uga bisa digunakake ing arah tikaman sing bisa nindakake kathah dhuwur banget ing cairan akeh banget ono racune.

    Silicon Carbide SiC (SiSiC / RBSiC) Fitur:

    Abrasion / resistance Corrosion

    Banget ciri kejut termal

    oksidasi resistance banget

    kontrol dimensi apik saka manéka Komplek

    konduktif termal

    kinerja

    urip maneh antarane panggantos / mbangun

    Resistance kanggo karat

    Resistance unggul kanggo nyandhang

    Strength ing suhu dhuwur nganti 1380 ° C


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !