R & D-Production Development

Minangka Produsèn keramik Silicon carbide reaksi-siji, kita nyedhiyani dhuwur-kinerja solusi Keramik Silicon carbide.

We are prasetya Techniques anyar lan R & D produk Silicon carbide reaksi-siji anyar. produk anyar lan bagean shaped khusus lan struktur ora duwe aturan baku bisa selaras adhedhasar panyuwunan tartamtu. 

safasdf


WhatsApp Online Chat !