RBSC Full Cone Sprial nozzle

Short Description:

Apa asas saka Silicon carbide spiral nozzle Nalika Cairan karo meksa lan kacepetan tartamtu mili saka ndhuwur mudhun menyang RBSC / SiSiC spiral nozzle, Cairan ing sisih njaba cocog helicoid karo amba tartamtu ing nozzle. Iki bisa ngganti arah semprotan adoh saka nozzle. amba gawan (amba helix) antarane Streamline saka lumahing ing conthong saka lapisan beda lan tengah nozzle mboko sithik wis suda. Iku conductive kanggo nambah panutup ing ...


  • Port: Weifang
  • Detail produk

    Tags Product

    asas Makarya silikon karbida spiral nozzle

    Nalika Cairan karo meksa lan kacepetan tartamtu mili saka ndhuwur mudhun menyang RBSC / SiSiC spiral nozzle, Cairan ing sisih njaba cocog helicoid karo amba tartamtu ing nozzle. Iki bisa ngganti arah semprotan adoh saka nozzle. Amba gawan (amba helix) antarane Streamline saka lumahing ing conthong saka lapisan beda lan tengah nozzle mboko sithik wis suda. Iku conductive kanggo nambah area panutup saka Cairan rumiyen èfèktif.

    The RBSC / SiSiC spiral nozzle punika umume digunakake kanggo desulphurization lan dedust. Bisa gawé tumpeng kothong lan wangun conthong semprotan ngalangi karo amba spiral saka 60 kanggo 170 derajat. Miturut nglereni lan kadadosan kaliyan awak spiral terus-terusan cilik, Cairan bakal nguripake menyang Cairan cilik menyang growong nozzle. Desain wacana saka impor kanggo metu wis ora obstructed dening sembarang agul-agul lan guide. Ing cilik saka aliran padha, ing diameteripun dijabel maksimum nozzle spiral luwih saka 2 kaping nozzle conventional. Iki bisa ngurangi kedadeyan saka alangan kanggo sing ombone paling.

    Semprotan efek conthong ngalangi nozzles spiral

     11

     

    Full Cone Tarif mili lan Ukuran

    Full Cone, 60 ° (NN), 90 ° (FCN utawa FFCN), 120 ° (FC utawa FFC), 150 °, lan 170 ° Spray ngarepke, 1/8 "kanggo 4" Pipe ukuran

    Semprotan Angles:

    semprotan Angles


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !