Precision Produksi & Komunikasi

We nguber kerjasama nggoleki karo pelanggan ing pangembangan prodhuk, produksi massa & logistics lan ndhukung. Kita uga mbayar manungsa waé kanggo komunikasi customer 'rencana sawise-sale.

perusahaan ZPC ndarbeni tim technical paling, kang duwe kemampuan kanggo gawé-dhuwur tliti produk Silicon carbide reaksi-siji lan cetakan produksi. pabrik ZPC pirso produksi tliti lan peralatan testing kanggo ngembang kemampuan.

8eb73492


WhatsApp Online Chat !