Babagan awake dhewe

Shandong ZhongPeng Special Ceramics Co., Ltd. (ZPC) punika perusahaan profesional melu produksi, R & D lan dodolan dhuwur-kinerja produk Silicon carbide, RBSiC / SiSiC (Reaksi Lace Silicon Carbide).  

Shandong ZhongPeng Ceramics Special CO., LTD disetel ing tanah dituku. pabrik kita kalebu area 60000 meter dumunung ing Weifang, Shandong, China. We kudu kerjasama apik karo profesor universitas lokal sing ndadekake sinau saka gabungan panas-tahan. ZhongPeng Company uga paneliti kanggo universitas lokal. account yaiku 'ZPC'. We kudu riset lan pangembangan tim kita profesional kanggo porsi customer.

Karo pengalaman produksi luwih saka 10 taun, tim teknologi kita bisa nyedhiyani desain efek gambar 3D nozzle dhewe lan nyobi testing semprotan. produk kita duwe struktur teori nggoleki kang bisa njamin kinerja competitive. Kita produk sing iso dibandhingke kanggo produk padha saka Jerman lan ing Amerika Serikat.

1. Factory
DWA
Testing Nozzle 6. Spray
esftisefesffesf
4. vakum sintering Tungku

WhatsApp Online Chat !