Quality Product

Test Quality

 

 

Produk karo kinerja sing paling apik bakal ana. padha nuduhake pilihan paling biaya-efektif kanggo pelanggan. kualitas lan competitive price produk bisa mung ngrambah dening pangolahan kualitas tingkat dhuwur. Padha ngirim kinerja apik saka efforts kita. Bakal uga operasi karo rencana ati lan Manajemen kang bakal tekan. 

rencana nyediakake
Miturut katrangan bab masalah exicting, engineers kita khusus saka R & D Dept. bakal mriksa lan reply karo  the solving scheme soon.
STEP 1: Hubungi Sales kita lan marang rincian.
STEP 2: Masalah nganalisa. Gambar utawa video bisa needed.
STEP 3: Reply karo rencana kemampuan ngatasi cocok kanggo pilihan.

 

proses supaya
Nakoni, nyelidiki Ngandhani kita spek (materi, jumlahe, panggonan, mode transportasi, etc) dening email, telpon utawa tax
petik A petik rincian saka wong dodolan tartamtu kita bakal tekan ing siji dina apa.
Konfirmasi pesenan Yen sampeyan nampa petik utawa conto (yen perlu), please confirm urutan lan ngirim kita kontrak.
Produksi Dodolan wong bakal pass rincian supaya kita pabrik kanggo noto.
Sample Konfirmasi Kanggo produk specifications, kita bakal konfirmasi karo sing sawise sampel pisanan wis rampung.
Quantity Control & Packing Prodhuk bakal pindhah liwat cara test kita kuat lan banjur rangkep lan nunggu delivery
delivery Kita bakal konfirmasi karo maneh kanggo mode transportasi, consignee lan informasi liyane. banjur, kita bakal kedhaftar 

lan ngrambah ing sistem pangiriman kita.

nelusuri Logistics Dodolan wong bakal kurban nyata-wektu logistics kanggo ranging.
Sawise-sale Service Sawise nampa produk kita, kita bakal tetep ing tutul karo sampeyan kanggo layanan sawise-sale kita.

WhatsApp Online Chat !