R & D-Production Development

Si reagim-lidhura silic karabit qeramika prodhues, ne të sigurojë të lartë të performancës të karbit silikonit zgjidhje qeramike.

Ne jemi angazhim për teknikat e reja dhe R & D të reagimit-lidhura të reja të produkteve silic karabit. Produktet e reja dhe pjesëve të veçanta në formë dhe strukturat e parregullta mund të jenë përshtatur në bazë të kërkesës tuaj të veçantë. 

safasdf


WhatsApp Online Chat !