Tunggal jeung Dual semprot nozzle

Pondok Description:

Nozzle Test in Factory: SiC FGD Desulphuriztion nozzles RBSC (SiSiC) desulphurization nozzles are the key parts of flue gas desulphurization system in thermal power plants and large boilers. They are widely installed in the flue gas desulphurizaiton system of many thermal power plants and large boilers. Single direction nozzle In the 21st century industries world wide will face increasing demands for cleaner, more efficient operations. ZPC company is committed to doing our part to protect t...


  • Port: Weifang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Nozzle Test in Factory:

    SiC FGD Desulphuriztion nozzles

    RBSC (SiSiC) nozzles desulphurization mangrupakeun bagian konci Sistim desulphurization gas flue di pembangkit listrik termal na boilers badag. Éta téh lega dipasang dina Sistim desulphurizaiton gas flue loba pembangkit listrik termal na boilers badag.

    Hiji arah nozzle

    12

    Di dunya industri abad 21 lega bakal nyanghareupan ngaronjatna tungtutan pikeun cleaner, operasi leuwih efisien.

    parusahaan ZPC geus komitmen pikeun ngalakonan bagéan kami ngajaga lingkungan. ZPC specializes di design semprot nozzle sarta inovasi téhnologis keur industri kontrol polusi. Ngaliwatan efisiensi nozzle semprot luhur jeung reliabilitas, emisi toksik handap kana hawa urang jeung cai ayeuna keur kahontal. desain nozzle punjul BETE urang Fitur ngurangan plugging nozzle, ningkat distribution pola semprot, hirup nozzle dipanjangan, sarta ngaronjat reliabiliti jeung efisiensi.

    nozzle kacida efisien Ieu ngahasilkeun diaméter droplet pangleutikna dina tekanan panghandapna hasilna syarat kakuatan ngurangan keur ngompa.

    ZPC boga:

    • The garis broadest of nozzles spiral kaasup desain ningkat bakiak-tahan, sudut lega, sarta rentang lengkep aliran.

    • Hiji rentang pinuh tina desain nozzle baku: inlet tangensial, nozzles disk whirl, sarta nozzles kipas, kitu ogé low- na tinggi-aliran nozzles atomizing hawa pikeun quench sarta aplikasi scrubbing garing.

    • pangabisa Unparalleled mendesain, rancang jeung nganteurkeun nozzles ngaropéa. Urang damel sareng anjeun papanggih perda pamaréntah toughest. Urang bisa papanggih sarat husus anjeun, nulungan anjeun pikeun ngahontal prestasi Sistim optimum.

    Ringkes Deskripsi FGD Scrubber Waktos

    Quench:

    Dina bagian ieu scrubber, nu gas flue panas nu diréduksi di hawa saméméh nuliskeun pre-scrubber atanapi absorber. Ieu bakal ngajaga sagala komponen sénsitip panas dina absorber jeung ngurangan volume gas, kukituna ngaronjatna waktu tinggal di absorber nu.

    Pra-Scrubber:

    bagian ieu dipaké pikeun miceun particulates, chlorides, atawa duanana tina gas flue.

    Absorber:

    Ieu ilaharna hiji munara semprot kabuka yen brings nu slurry scrubber kana kontak jeung gas flue, temahna réaksi kimiawi nu dasi nepi ka SO 2 nyandak tempat di sump nu.

    packing:

    Sababaraha munara boga bagian packing. Dina bagian ieu, slurry kasebut nyebarkeun on packing leupas atawa terstruktur dina raraga ngaronjatkeun permukaan dina kontak jeung gas flue.

    Gelembung Dulang:

    Sababaraha munara boga plat perforated luhureun bagian absorber. Slurry ieu disimpen merata dina piring ieu, nu duanana equalizes aliran gas jeung nyadiakeun aréa permukaan dina kontak jeung gas.

    Halimun Eliminator:

    Sakabéh sistem FGD baseuh ngahasilkeun perséntase tangtu ogé titik-titik pisan rupa nu dibawa ku gerak gas flue nuju kaluar munara. The halimun eliminator mangrupakeun runtuyan vanes convoluted bubu nu na ngembun nu ogé titik-titik, sahingga aranjeunna bisa balik ka sistem. Dina raraga miara efisiensi panyabutan droplet tinggi, anu halimun eliminator vanes kudu cleaned périodik.

    23

    Usik congcot tangensial Whirl TH Series

    rarancang

    • Series of nozzles sudut katuhu maké inlet tangensial ngahasilkeun whirl nu

    • bakiak-tahan: nozzles boga patempatan internal

    • konstruksi: hiji-sapotong casting

    • sambungan: flanged atawa bikang, NPT atanapi BSP threads

    menyemprot ciri

    • Adé malah menyemprot distribusi

    • pola semprot: congcot usik

    • sudut semprot: 70 ° ka 120 °

    • ongkos Aliran: 5 ka 1500 gpm (15.3 ka 2230 l / mnt)

    Kalayan ukuran husus papanggih spésifikasi pasti anjeun

    14

    Pinuh nozzle Cone spiral

    ST, STXP, TF, TFXP Series

    rarancang

    • Aslina nozzle spiral

    • laju ngurangan High

    • efisiensi énergi High

    • bakiak-tahan: konstruksi hiji-sapotong jeung euweuh bagéan internal

    • konstruksi: hiji, dua atawa tilu-sapotong casting

    • sambungan: NPT atanapi threads BSP baku jalu sambungan, threads bikang sarta sambungan flanged sadia ku urutan husus

    menyemprot ciri

    • atomization Rupa

    • pola semprot: lengkep sareng kerung congcot

    • ongkos Aliran: 0,5 nepi 3320 gpm (2.26 nepi 10700 l / mnt) ongkos aliran luhur sadia

    Bahan: Réaksi kabeungkeut Silicon Carbide (RBSC)

    Ukuran: 0,75 inci, 1.2 inci, 1,5 inci, 2 inci, 2,5 inci, 3 inci, 3,5 inci, 4 inci, 4,5 inci sarta nurutkeun sarat husus Anjeun.

    15

    16

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !