Réaksi-kabeungkeut silikon plat carbide kiln

Pondok Description:

Ieu mangrupakeun jenis produk kalawan kakuatan tinggi, teu karasa luhur, résistansi maké tinggi, sarta lalawanan oksidasi alus, résistansi shock termal jeung pasipatan lianna. RBSIC boga prestasi jangka panjang leuwih alus teuing (Dibandingkeun jeung RESIC na SNBSC) kakuatan bending téh leuwih ti dua kali ti RESIC, 50% tinggi ti SNBSC. aplikasi réaksi kabeungkeut silikon carbide keramik: Rupa-rupa electric industri, parabot desulphurization, anu boiers badag tur mesin sejen, sarta keramik, mesin ...


  • Port: Weifang
  • jéntré produk

    Tags produk

    Ieu mangrupakeun jenis produk kalawan kakuatan tinggi, teu karasa luhur, résistansi maké tinggi, sarta lalawanan oksidasi alus, résistansi shock termal jeung pasipatan lianna. RBSIC boga prestasi jangka panjang leuwih alus teuing (Dibandingkeun jeung RESIC na SNBSC) kakuatan bending téh leuwih ti dua kali ti RESIC, 50% tinggi ti SNBSC.

    aplikasi keramik réaksi kabeungkeut silikon carbide:

    Rupa-rupa electric industri, parabot desulphurization, anu boiers badag tur mesin sejen, sarta keramik, mesin éta, metallurgy, nu éléktronika, bahan kimia, petroteum nu, industri beusi jeung waja, industri militer, industri penerbangan jeung lianna widang.

    datasheet teknis:

    dénsitas g / cm3 3,02
    porosity semu % <0.1
    Bending Kakuatan Mpa 250 (20 ℃)
    Mpa 280 (1200 ℃)
    Modulus of élastisitas IPK 330 (20 ℃)
    IPK 300 (1200 ℃)
    konduktivitas termal W / MK 45 (1200 ℃)
    Penjelasan termal k-1 × 10-6 4.5
    Vickers-teu karasa IPK 20
    Asam-Buktina Alikaline   alus teuing

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !