Kualiteti i produktit

Quality Test

 

 

Produktet me performancën më të mirë do të ofrohet. ato tregojnë zgjedhjen më kosto-efektive për konsumatorët. Cilësi të lartë dhe çmimeve konkurruese të produkteve mund të arrihet vetëm nga proceset e cilësisë së nivelit të lartë. Ata përcjellin punën e mirë të përpjekjeve tona. Ajo do të jetë edhe operacioni me planin kujdesshëm dhe menaxhimin e cila do të arrihet. 

skema siguruar
Sipas përshkrimit tuaj në lidhje me problemet exicting, inxhinierët tanë të veçanta të R & D Dept do të kontrollojë dhe të përgjigjen me  the solving scheme soon.
HAPI 1: kontaktoni përfaqësuesin tonë të shitjes dhe tregoni detajet.
HAPI 2: Problemet analizuar. Fotografi ose video mund të jetë e nevojshme.
HAPI 3: Përgjigju me skemën përshtatshëm zgjidhjes për zgjedhjen tuaj.

 

procesi i Rendit
hetim na informoni për syze (materiale, sasinë, destinacionit, mënyrën e transportit, etj) me email, telefon ose tatimit
citat Një citat i detajuar nga personi tonë të shitjes të veçanta do të arrijë brenda një ditë pune.
Rendit Konfirmimi Nëse ju pranoni citat ose mostra (nëse është e nevojshme), ju lutem konfirmoni rendin dhe të na dërgoni kontratën.
prodhim Personi i shitjes do të kalojë detajet mënyrë që të fabrikës tonë për rregullimin.
Mostra Konfirmimi Për produktet e specifikimeve, ne do të konfirmojë me ju, pasi kampioni i parë është përfunduar.
Sasia Kontrolli & Paketimi Produkti do të kalojnë nëpër procedurat tona provë të rreptë dhe pastaj të paketuara dhe duke pritur për ofrimin e
dorëzim Ne do të konfirmojë me ju përsëri për mënyrën e transportit, pranues dhe informacione të tjera. atëherë, ne do të regjistrohet 

dhe arrihet në sistemin tonë dorëzimit.

Logjistika Tracking Personi i shitjes do të ju ofrojnë informacion në kohë reale të logjistikës për ndjekjen tuaj.
Pas shitjes shërbimi Pasi ju të merrni produktet tona, ne do të mbajtur në kontakt me ju për pas shitjes shërbimi tonë.

WhatsApp Online Chat !