квалитет на производот

Тест на квалитетот

 

 

ќе им бидат понудени на производи со најдобри перформанси. тие се покаже на повеќето ефективни избор за корисниците. со висок квалитет и конкурентна цена на производи може да се постигне само од процесите на квалитетот на високо ниво. Тие се пренесе на добрите перформанси на нашите напори. Тоа ќе биде, исто така, работа со внимателно планирање и управување со која ќе се постигне. 

шема за обезбедување
Според описот за exicting проблеми, нашите специјални инженери на R & D Одд ќе се провери и да се одговори со  the solving scheme soon.
ЧЕКОР 1: Контактирајте го нашиот претставник за продажба и да се каже детали.
ЧЕКОР 2: Проблеми анализирање. може да бидат потребни слики или видео клипови.
ЧЕКОР 3: Одговори со соодветна шема за решавање за вашиот избор.

 

цел процес
Анкетната Информирате на спецификации (материјални, количеството, дестинација, транспорт на владата, итн) преку е-маил, телефон или данок
Цитати Детален цитат од нашите специфични продажбата на лице ќе ви стигне во рок од еден работен ден.
Потврда за нарачка Ако го прифатите понуда или примероци (ако е потребно), Ве молиме да потврдите нарачката и да ни ги испратите на договорот.
производство На продажбата на лице ќе помине цел детали на нашата фабрика за уредување.
Потврда примерок За производите на спецификации, ние ќе го потврди со вас по првиот примерок е завршен.
Кол контрола и пакување Производот ќе одат преку нашите строги процедури за тестирање и потоа да се пакуваат и чекање за испорака
испорака Ние ќе го потврди со вас повторно за режимот на транспорт, примачот и други информации. тогаш, ние ќе регистриран 

и стигна во нашиот систем за испорака.

Следење логистика На продажбата на лице ќе ви понудат информации во реално време на логистиката за вашиот следење.
По-продажба на услуги Откако ќе добиете нашите производи, ние ќе останеме во контакт со вас за нашата после-продажба на услуги.

WhatsApp Online Chat !