развој на вработените

Ние ќе ги негува професионални и софистицирани работна сила. Секој од нив ќе бидат во можност да ги преземат одговорностите и предизвиците да бидат дел од најдобриот тим во светот. ние ќе им овозможи на редовни програми за обука на вработените со цел подобрување на нивната работна способност. Со овој тим, може да се обезбеди продуктивна перформанси со висок квалитет на производите.

Барањата во политиката може да се постигне од страна на група на целите за квалитет. Тоа ќе бидат утврдени и проверени редовно од страна на висок менаџмент во компанијата. Прирачник за квалитет го прави опис на процедурите и системите во пријавата за да се реализираат целите. 


WhatsApp Online Chat !