Компанијата Политика за квалитет

Корпоративна мисија: стаж И EXCELSI O R квалитет  

Unswervingly следат најдобрите стандарди за квалитет, континуирано технолошките иновации, како и високо задоволството на клиентите.

ПОЛИТИКА ЗА КВАЛИТЕТ НА КОМПАНИЈАТА

Нашата цел е да стане лидер во професионалното desulphurizing млазници преработувачката индустрија во Азија и да им се верува снабдувач на глобалниот пазар, како и да се третира како компанија да работат во партнерство со различни засегнати страни за да се генерира взаемна корист.

Нашата корпоративна мисија: стаж и Excelsior квалитет. Unswervingly следат најдобрите стандарди за квалитет, континуирано технолошките иновации, како и високо задоволството на клиентите. Ние сме посветени на постигнување на целите на корпоративната култура на Excelsior квалитет. Тој се фокусира на постојано подобрување на функционирањето на системот за управување со квалитет што ги надмина барањата на ISO 9001: 2008.

ISO9001

WhatsApp Online Chat !