Single lan Dual semprotan nozzle

Short Description:

Nozzle Test in Factory: SiC FGD Desulphuriztion nozzles RBSC (SiSiC) desulphurization nozzles are the key parts of flue gas desulphurization system in thermal power plants and large boilers. They are widely installed in the flue gas desulphurizaiton system of many thermal power plants and large boilers. Single direction nozzle In the 21st century industries world wide will face increasing demands for cleaner, more efficient operations. ZPC company is committed to doing our part to protect t...


  • Port: Weifang
  • Detail produk

    Tags Product

    Nozzle Test in Factory:

    SiC FGD Desulphuriztion nozzles

    RBSC (SiSiC) nozzles desulphurization sing bagean tombol sistem desulphurization gas flue ing tetanduran daya termal lan BOILERS gedhe. Padha sing digunakake diinstal ing sistem desulphurizaiton gas flue kathah tetanduran daya termal lan BOILERS gedhe.

    Single arah nozzle

    12

    Ing donya industri abad 21 sudhut bakal ngadhepi nambah panjaluk kanggo resik, operasi luwih efisien.

    perusahaan ZPC tekad mengkono kita part kanggo nglindhungi lingkungan. ZPC spesialisasi ing desain semprotan nozzle lan inovasi teknologi kanggo industri kontrol polusi. Liwat efficiency nozzle semprotan luwih lan linuwih, emisi beracun ngisor menyang online kita lan banyu sing saiki kang ngrambah. designs nozzle unggul Bete kang fitur sing luwih plugging nozzle, apik distribusi pola semprotan, urip nozzle lengthened, lan tambah linuwih lan efficiency.

    nozzle Highly efisiensin iki mrodhuksi diameteripun droplet cilik ing meksa paling asil ing syarat daya suda kanggo mompa.

    ZPC wis:

    • Ing baris ombèr saka nozzles spiral kalebu designs apik clog-tahan, ngarepke luwih akeh, lan sawetara lengkap mili.

    • A sawetara sing kebak ing designs nozzle standar: welingan tangential, nozzles disk whirl, lan nozzles penggemar, uga sedheng lan dhuwur-aliran nozzles atomizing air quench lan aplikasi scrubbing garing.

    • kemampuan Unparalleled kanggo desain, Pabrik lan ngirim nozzles selaras. Kita bisa karo sampeyan kanggo ketemu peraturan pemerintah toughest. Kita bisa ketemu syarat khusus, ngewangi sampeyan kanggo entuk kinerja sistem paling luweh.

    Brief Description of FGD scrubber Wayah

    nyirep:

    Ing bagean iki saka scrubber, ing gas flue panas suda ing suhu sadurunge mlebu wis scrubber utawa absorber. Iki bakal nglindhungi sembarang komponen sensitif panas ing absorber lan ngurangi volume saka gas, mangkono nambah wektu panggonan ing absorber ing.

    Pre-scrubber:

    bagean iki digunakake kanggo mbusak particulates, amonium, utawa loro-lorone saka gas flue.

    absorber:

    Iki biasane menara semprotan mbukak sing ndadekke slurry scrubber menyang kontak karo gas flue, saéngga reaksi kimia sing dasi munggah SO 2 kanggo njupuk Panggonan ing bah ing.

    packing:

    Sawetara menara duwe bagean diinget. Ing bagean iki, slurry wis nyebar ing packing ngeculke utawa kabentuk supaya nambah lumahing ing kontak karo gas flue.

    Gelembung Tray:

    Sawetara menara duwe piring perforated ndhuwur bagean absorber. Slurry setor roto-roto ing piring iki, kang loro equalizes aliran gas lan menehi area lumahing ing kontak karo gas.

    Mist Eliminator:

    Kabeh sistem FGD udan generate persentasi tartamtu saka droplèt banget nggoleki sing digawa dening gerakan saka gas flue menyang metu menara. Kedhul Eliminator iku saka seri vanes convoluted trap lan condense ukuran droplèt, saéngga bakal bali menyang sistem. Supaya bisa njaga efficiency aman droplet dhuwur, kedhul Eliminator vanes kudu di resiki periodik.

    23

    Kothong conthong tangential whirl TH Series

    desain

    • Series of nozzles amba hak nggunakake welingan tangential kanggo gawé whirl ing

    • clog-tahan: nozzles ora bagean internal

    • construction: siji-Piece casting

    • sambungan: flanged utawa wadon, NPT utawa BSP Utas

    semprotan ciri

    • Arang banget malah semprotan distribusi

    • pola Spray: conthong kothong

    • ngarepke Spray: 70 ° 120 °

    • tarif mili: 5 1500 gpm (15.3 kanggo 2230 l / min)

    Kanthi ukuran khusus kanggo ketemu specifications pas

    14

    Full Nozzle Cone Spiral

    ST, STXP, TF, TFXP Series

    desain

    • Asli nozzle spiral

    • kecepatan discharge High

    • efficiency energi sing dhuwur

    • clog-tahan: construction siji-Piece karo ora bagean internal

    • construction: siji, loro utawa telu-Piece casting

    • sambungan: NPT utawa Utas BSP standar lanang sambungan, Utas wadon lan sambungan flanged kasedhiya dening supaya khusus

    semprotan ciri

    • atomization Fine

    • pola Spray: lengkap lan kothong conthong

    • tarif mili: 0,5 kanggo 3320 gpm (2.26 kanggo 10700 l / min) aliran tarif sing luwih dhuwur

    Material: Reaksi Lace Silicon Carbide (RBSC)

    Ukuran: 0.75 inch, 1.2 inch, 1.5 inch, 2 inch, 2.5 inch, 3 inch, 3.5 inch, 4 inch, 4.5 inch lan miturut syarat tartamtu.

    15

    16

     


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !