Reaksi-siji Silicon plate carbide kiln

Short Description:

Iku jenis prodhuk karo kekuatan dhuwur, atose dhuwur, dhuwur resistance nyandhang, lan resistance oksidasi apik, resistance kejut termal lan liyane. RBSIC wis kinerja long-term liyane banget (Dibandhingake karo RESIC lan SNBSC) kekuatan mlengkung luwih saka kaping pindho saka RESIC, 50% dhuwur saka SNBSC. aplikasi reaksi siji Silicon carbide Keramik: Ing macem-macem geni industri, peralatan desulphurization, ing boiers gedhe lan mesin liyane, lan keramik, mesin ...


  • Port: Weifang
  • Detail produk

    Tags Product

    Iku jenis prodhuk karo kekuatan dhuwur, atose dhuwur, dhuwur resistance nyandhang, lan resistance oksidasi apik, resistance kejut termal lan liyane. RBSIC wis kinerja long-term liyane banget (Dibandhingake karo RESIC lan SNBSC) kekuatan mlengkung luwih saka kaping pindho saka RESIC, 50% dhuwur saka SNBSC.

    aplikasi Keramik reaksi siji Silicon carbide:

    Ing macem-macem geni industri, peralatan desulphurization, ing boiers gedhe lan mesin liyane, lan keramik, machinery, metalurgi, ing electronics, ing kimia, petroteum ing, industri wesi lan baja, industri militèr, industri penerbangan lan liyane kothak.

    lembar data Technical:

    Kapadhetan g / cm3 3.02
    porosity nyoto % <0.1
    mlengkung Strength MPa 250 (20 ℃)
    MPa 280 (1200 ℃)
    Pengaturan saka kelenturan GPA 330 (20 ℃)
    GPA 300 (1200 ℃)
    termal doyo W / mk 45 (1200 ℃)
    Panjelasan termal k-1 × 10-6 4.5
    Vickers-atose GPA 20
    Asam-Proof Alikaline   banget

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !